Despre Noi

Notar Teodorescu - Despre Noi

Scurt istoric

Biroul notarial a luat naștere în anul 1996, fiind fondat de către doamna notar Elena Teodorescu. Sediul inițial a fost la parterul Hotelului Transilvania, iar începând cu anul 2002 s-a mutat în actuala locație, cu un spațiu mult mai generos.
 
În anul 2014 s-au asociat în cadrul biroului notarial domnii notari Dan Teodorescu și Răzvan Teodorescu, moment din care biroul și-a schimbat denumirea în „Teodorescu” – Societate Profesională Notarială.
 
La începutul activității, biroul notarial avea ca personal auxiliar două persoane, numărul acestora ajungând în prezent la opt.

Notari publici asociați

Elena Teodorescu
 
Este notarul public fondator al Societății Profesionale Notariale „Teodorescu”.
 
A absolvit studiile Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca în anul 1985, după care a profesat ca avocat în cadrul Baroului Alba.
 
Începând cu anul 1996 a dobândit statutul de notar public, iar până în prezent a acumulat o experiență de peste 20 de ani de activitate notarială.

Dan Teodorescu
 
Este notar public asociat în cadrul Societății Profesionale Notariale „Teodorescu” din anul 2014.
 
A absolvit studiile de licență ale Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca în anul 2009, precum și studiile de master ale aceleiași facultăți cu specializarea „Instituții de drept Privat”. Între anii 2009-2012 a profesat ca avocat în cadrul Baroului Alba.
 
Limbi străine cunoscute: engleza și germana la nivel avansat.

Răzvan Teodorescu
 
Este notar public asociat în cadrul Societății Profesionale Notariale „Teodorescu” din anul 2014.
 
A absolvit studiile de licență ale Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca în anul 2012, iar un an mai tarziu a obținut titlul de master cu specializarea „Instituții de drept Privat”.
 
Limbi străine cunoscute: engleza la nivel avansat și germana la nivel mediu.